حوزه انرژی

نام تیم: تک بی (Tech Bee)
عنوان طرح: سیستم مدیریت هوشمند انرژی ساختمان با هدف کاهش هزینه برای ساختمانهای غیر لوکس
توضیحات:
شرکتهای زیادی در زمینه سیستمهای مدیریت هوشمند انرژی به توسعه محصول پرداختهاند. هزینه اولیه بالای محصولات توسعه داده شده مانع از نفوذ این سیستمها به ساختمانهای غیر لوکس و قشرهای با درآمد متوسط شده است. تک بی در صدد است با استفاده از زیرساختهای موجود ساختمانهای غیر لوکس و ترکیب بهینه فناوریهای اینترنت اشیاء و کنترل رلهای برای مدیریت هوشمند انرژی در فضاهای داخلی ساختمان به توسعه نفوذ در بازار این محصول بپردازد. همچنین شاخصهای ایمنی، سلامت و کیفیت زندگی (پایش کیفیت هوا شامل گازهای سمی، اکسیژن، رطوبت و غیره) را هدفگذاری کرده است.
بازار هدف: ساختمانهای غیر لوکس شهری برای اقشار درآمد متوسط
مدل درآمدی: فروش محصول، حق شارژ سامانه
ویدئوی معرفی تیم تک بی در صفحه آپارات مرکز آما: https://www.aparat.com/v/sQ1uq
وبسایت: www.techbee.ir
حوزه محیطزیست

نام تیم: اکسیژن
عنوان طرح: دستگاه تصفیه و رطوبت زنی هوا بر مبنای فناوری نانو فیلتر و اینترنت اشیاء
توضیحات:
استفاده از نانو فیلترهای جذب گازهای آلاینده و آلودگیهای ویروسی و میکروبی علاوه بر فیلترهای جذب گرد و غبار، بوگیر و رطوبت زنی سرد، مزیت اصلی این دستگاه نسبت به موارد مشابه موجود در بازار میباشد.
تیم اکسیژن علاوه بر مزیت فیلترهای خود توانسته هزینه تمام شده خود را نسبت به نمونه خارجی مشابه تا حد زیادی کاهش دهد و استفاده از این دستگاه را برای محیطهای خانگی قشر متوسط میسر کند. اتصال و کنترل از طریق تلفن همراه و پایش و اطلاع از وضعیت هوای محیط داخلی از جمله هدفگذاریهای این تیم است.
بازار هدف: در ابتدا محیطهای نگهداری نوزاد و یا افراد مبتلا به آسم و آلرژی و سپس گسترش به کلیه محیطهای داخلی.
مدل درآمدی: فروش محصول، فروش فیلتر
وبسایت: oxygenap.com
حوزه محیطزیست

نام تیم: زیستیران
عنوان طرح: تولید خوراک دام و حیوانات اهلی با استفاده از پسماندهای تر میادین میوه و ترهبار و پسماند رستورانها
توضیحات:
مدیریت پسماندهای تر همواره به عنوان یک معضل مطرح بوده و جمعآوری و انتقال آن و کاهش تولید شیرآبه هزینهبر میباشد. به عنوان نمونه میدان مرکزی میوه و ترهبار تهران روزانه 100 تن پسماند تر تولید میکند. تبدیل در محل پسماند تر به محصولات با ارزش افزوده بالا علاوه سودآوری فروش محصول از هزینه حمل و نقل نیز جلوگیری میکند. تیم زیستیران موفق به ساخت نمونه اولیه دستگاه تبدیل پسماند تر به پلت خوراک دام شده است. این تیم تبدیل پسماند رستورانها به خوراک حیوانات اهلی و آبزیان را برای آینده نزدیک هدفگذاری کرده است.
بازار هدف: در ابتدا میادین میوه و ترهبار و سپس توسعه کار به رستورانها.
مدل درآمدی: فروش پلت خوراکی.
وبسایت: www.zistiran.com
حوزه انرژی

نام تیم: ایرسا
عنوان طرح: پلتفرم زیرساختی اینترنت اشیاء و پردازش ابری برای کاربردهای پایش آنلاین و تعمیرات هوشمند
توضیحات:
هزینه بالای تعمیرات و نگهداری تجهیزات ارزشمند از یک سو و محدودیت پایش و پردازش محلی از سوی دیگر اهمیت پایش آنلاین و تحلیل و پردازش ابری را هرچه بیشتر میکند. از اینرو ایرسا در تلاش است پلتفرمی زیرساختی برای ذخیرهسازی و پردازش دادههای پایش آنلاین و تحلیلهای مختلف (در غالب پلاگین) در حوزه تعمیرات هوشمند و دیگر حوزههای مدیریت جریانهای آب، مواد و انرژی را برای استارتآپهای این حوزه فراهم آورد.
بازار هدف: صنایع سنگین، توسعهدهندگان تحلیلهای تخصصی و داده محور.
مدل درآمدی: فروش فضای ذخیرهسازی داده، فروش پلاگین
ویدئوی مربوط به خدمات شرکت ایرسا در صفحه آپارات مرکز آما: https://www.aparat.com/v/fwRb6
حوزه انرژی

نام تیم: دانشان
عنوان طرح: تامین هوشمند CO2 گلخانه بر مبنای هیترهای موجود
توضیحات:
وجود غلظت کافی از گاز دیاکسید کربن یکی از عوامل اصلی در بهبود فتوسنتز و رشد گیاه (تا 150 درصد افزایش رشد و گلدهی) میباشد. تامین گاز دیاکسید کربن در کشورهای اروپایی با روشهای مختلفی انجام میشود که در ایران مقرون به صرفه نمیباشد. از سوی دیگر هیترهای گرمایشی گلخانهها خود منبع تولید رایگان این گاز هستند که در فصل سرما که بیشترین افت غلظت دیاکسید کربن اتفاق میافتد، مشغول به کار هستند.
حذف گازهای مضر و نیز تامین هوشمند غلظت بهینه گاز دیاکسید کربن با توجه به دمای هوا، رطوبت و شدت تابش نور راهکار تیم دانشان برای بهبود رشد و گلدهی در گلخانههای کشور میباشد.
بازار هدف: در ابتدا گلخانههای سطح فناوری پایین و متوسط.
مدل درآمدی: فروش محصول.
برای دیدن صفحه استارتاپ دانشان در اینستاگرام کلیک کنید.
حوزه محیطزیست

نام تیم: زیست ماند
عنوان طرح:تولید بسته بندی کاملا گیاهی بر پایه تفاله نیشکر
توضیحات:
پلاستیکها با توجه به تنوع خواص و قیمت نهایی پایین در بستهبندی مواد غذایی و سایر کالاها بسیار پر مصرف شدهاند. ایرانیها جزء چند کشور اول در مصرف پلاستیک هستند. با توجه مضرات اثبات شده پلاستیک برای سلامتی و محیطزیست، راهکار استفاده از ظروف زیستتخریب پذیر بر پایه مواد ارزان قیمت و با خواص مکانیکی و شکل و رنگ مناسب میتواند راهکاری برای این معضل محیطزیستی کشور باشد.
تیم زیست ماند توانسته به فرمولاسیون مناسبی جهت ساخت ظروف زیستتخریب پذیر بر پایه تفاله نیشکر به عنوان یک ماده اولیه ارزان دست یابد. با توجه به حساسیت ظروف غذا این تیم در ابتدا تمرکز بر روی دیگر ظروف همانند مواد شوینده و نیز گلدانها نموده است.
بازار هدف: تهیه گلدانهای زیستتخریب پذیر و ظروف مواد شوینده.
مدل درآمدی: فروش محصول.
حوزه محیطزیست

نام تیم: اکتیویا
عنوان طرح:
توضیحات:
بسته بندی فعال اکتیویا شرایط جو بسته را به گونه مطلوبی تغییر می دهد که موجب افزایش عمر نگهداری ماده غذایی گردد. برخلاف بسته بندی قدیمی که بر اساس آن کیفیت نگهداری فرآورده باید به گونه ای حفظ گردد که حداقل بر هم کنش بین فرآورده و بسته صورت گیرد . ماده اصلی و تبیت کننده ذرات اکتیویا ، عسل میباشد، خاصیت نگه دارندگی، چسبندگی، طبیعی بودن و از علل انتخاب عسل میباشد. مواد یا عوامل فعال به طور مستقیم یا غیرمستقیم در تماس با مواد غذایی می باشند.
ترکیبات فعال شامل جاذبهای اکسیژن، دی اکسید کربن، رطوبت، اتیلن، عوامل آزاد کننده اتانل، مواد طعم دهنده و عوامل ضد میکروب میباشند. بسته بندی فعال در مورد انواع گوناگون از مواد غذایی مانند، نان، کیک، شیرینی، پیتزا، خمیر تازه، پنیر، گوشت و فرآورده های آن و میوه جات مورد استفاده قرار گرفته است. حفظ یا ایجاد ارزش تغذیهای، بافت، عطر و طعم در حفظ ارزش غذا به عنوان یک غذا از تاثیرات اکیتویا است.
نحوه استفاده در سه حالت
1. پودر با قابلیت حلال شوندگی و اسپری
2. محلول با قابلیت اسپری
بازار هدف:
مدل درآمدی:
حوزه آب

نام تیم: واتنسیس (WATENSYS)
عنوان طرح: استفاده از روشی نوین برای نمکزدایی و تصفيه آب دریا و پساب
توضیحات:
امروزه بحران کمبود آب شیرین به یک بحران جهانی تبدیل شده است و احساس نیاز به تصفیه آب دریا و آبهای شور بیش از هر زمان دیگری احساس میشود. روشهای مختلفی برای نمکزدایی از آب وجود دارد اما هرکدام مشکلات خود را دارند. نسل اول روشهای تصفیه آب روش های حرارتی هستند که با استفاده از حرارت آب را به نقطه جوش خود رسانده و تبخیر میکنند. این نسل به دلیل بازدهی انرژی بسیار پایین و عدم صرفه اقتصادی در ابعاد کوچک جای خودرا به نسل دوم روشهای تصفیه آب یعنی روشهای غشایی دادند.
روشهای غشایی از جمله اسمز معکوس برای تصفیه آبهای با TDS بالا مناسب نیستند زیرا گرفتگی غشا بازده سیستم را خیلی زود پایین میآورد. از طرفی غشاهای مورد استفاده در این سیستمها وارداتی بوده و بسیار گران هستند. حتی در بهترین حالت هم عمدتا یک سوم آب ورودی به سیستم را تصفیه میکنند و آب خروجی مشکلات زیستمحیطی بسیاری را ایجاد میکند.
استارتاپ WATENSYS با بومیسازی پیشرفته ترین و جدیدترین روشهای تصفیه آب یعنی نسل سوم که روشهای هیبریدی هستند محصولاتی را تولید میکند که میتوانند آب دریا و آب خروجی از سیستمهای اسمز معکوس را تا مرحله ZLD تصفیه کنند یعنی آب ورودی را به پودر نمک تبدیل کنند. انرژی مورد نیاز این محصولات، انرژیهای رده پایین از جمله حرارت اتلافی در صنایع مختلف و انرژیهای نو است. این محصولات میتوانند کاملا قابل حمل طراحی شده و در مواقع بحران و مصارف نظامی هم به کار آیند.
مهمترین افتخار ما ایرانی بودن محصولاتمان است. محصولات WATENSYS با کیفیتی قابل رقابت با نمونههای خارجی کاملا داخل ایران تولید میشوند و هیچ گونه وابستگی خارجی ندارند.
بازار هدف: تصفیه خانههای آب دریا ،اسمز معکوس و منابع آب شور، صنایع شیمیایی، غذایی، دارویی، کشتیرانی، نظامی، پتروشیمیها و نیروگاهها، مناطق مسکونی شهرهای کویری و محروم
مدل درآمدی: فروش دستگاه، فروش فیلتر و قطعات، فروش آب